bean chair

АЗ, ШЕЗЛОНГЪТ!

От създаването си до днес, шезлонгът е претърпял много подобрения и се е усъвършенствал до постигането на вида си, такъв, какъвто днес го познаваме.

      Той съчетава в себе си удобството на фотьойлът с табуретка за крака, но в много по съвършен вариант.Това, което отличава днешните шезлонзи от техните предшественици е стремежът за комфорт. Днес, шезлонгът е истински кът за отмора и забавления. У дома, на балкона, на верандата, в градината или около басейна – той ще превърне Вашата почивка е най-елегантното място.

      Дори да нямате басейн, шезлонгът е идеалното място за четене на книга или следобеден сън в градината. Несъмнено добър вариант за релакс на открито през топлите дни и вечери. Освен това, те са лесни за поддържане и лесно преносими. А пълнежът от стиропорени гранули се нагажда към всяка форма на тялото Ви и осигурява пълна релаксация.

       С високата си облегалка и широка седалка именно този пуф шезлонг ще Ви накара да се почувствате като на облак след изморителния ден. А щедрите му размери ще Ви осигурят изключително високо ниво на комфорт. Практични, стилни и удобни!Насладете се сега на лукса!

Пуф шезлонг КЕЙЛИ

Свързани публикации

Leave a Comment