Uncategorized @bg

ДА ПРИДАДЕМ ВАЖНОСТ НА МИНИ НЕЩАТА В НАШИЯ ЖИВОТ!

Барбарони бг иновира на пазара с продукти, способни да променят представи. Създадохме поставки за телефони и таблети. Продукти, правени с мисъл, предлагащи множество и истински иновации, открояващи се със собствена индивидуалност.

Нашата цел е да внесем удобство и в малките неща в живота ни! Тези специални поставки ще позволят да използвате телефона или таблета си еднакво удобно като ги поставите върху равна повърхност. Особено неудобни са по-големите таблети от 10 до 13 инча, което ги правят трудни за контрол и управление, ако ги придържате само с едната си ръка.

ДИЗАЙН

Ние предлагаме различни видове конструкции в моделите, както и различни размери, според размерите на Вашето устройство. Солидни, леки и позволяващи лесно позициониране на таблета във вертикална позиция, когато да речем го използвате за гледане на филми или бизнес презентации. Цветовете, както винаги са живи, ярки, наситени с изключително фини детайли и джобчета, които позволяват сигурността и закрепването на таблета.

barbaron

ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Удобната стойка допринася за това – вместо да се чудите как да крепите устройството за час или два в ръка или да Ви се налага да изпълнявате изобретателност в закрепването му неподвижно, просто нагласяте подходящият ъгъл, който желаете, отпускате се, освобождавайки двете си ръце, за да се заемете с това, което е важно за Вас. Пълнежът се състои от малки пухкави гранули, които допринасят за удобството и комфорта на тези малки пуфчета. Всеки продукт притежава цип и хастар, за допълване или изпразване на пълнежа, по желание.

Поставките за телефони ще добавят финес и декоративност във Вашия дом. На всеки се е случвало да не знае къде е оставил телефона си. Е, след закупуването на този продукт няма да имате този проблем. Удобство, стил и комфорт!

    На финала: Всичко това прави еднакво изкусителна оферта, както за любителите на мултимедиините забавления “в движение”, така и на заетите професионалисти, които се нуждаят от сигурна, удобна и стилна употреба на Ipads и таблети. Дали за работа или за развлечение – не е от особено значение. Поставките за таблет и телефон се справят завидно добре и с двете!